Sacosa KA 22*11*24 CME alb Mareste

Sacosa KA 22*11*24 CME alb

BVMC322087

Nou

produs aflat in stoc in depozitul extern; necesita confirmare telefonica

necesita plata in avans pe baza unei facturi proforme

livrare 2-3 zile lucratoare

cantitate minima: 400 bucati/cutie

1 buc = 1 cutie

Sacosele pot fi personalizate suplimentar, in functie de nevoi si cerinte, prin comanda.

Mai multe detalii

Pret fara TVA 287,68 lei



Pret cu TVA 342,34 lei

Sacoșa KA CME, din hârtie kraft albit netipărită, diferă de sacoșele obișnuite din hârtie prin faptul că mânerul este aplicat pe exteriorul sacoșei. Astfel, sacoșa are un aspect mai compact, elegant și este ușor de folosit.

Datorită dimensiunii de 22x11x24 cm (lățime x burduf x înălțime), sacoșele KA CME alb netipărite  , sunt perfecte pentru ambalarea cadourilor de mici dimensiuni, pentru bijuterii, cosmetice, parfumuri, cărți, felicitări, dar și pentru transportul produselor alimentare ambalate în borcane, cutii etc. Ele pot fi utilizate în industria farmaceutică datorită designului ce le permite menținerea formei și a echilibrului pe suprafața de lucru, chiar înainte de a fi umplute, ușurând astfel manevrarea produselor. Sunt ambalaje rezistente deoarece nu se deformează și nu influențează proprietățile organoleptice ale produsului.

Accept

Acest site folosește cookie și se află sub incidența legii de prelucrare a datelor cu caracter personal (GDPR). Prin apăsarea butonului ACCEPT sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre de utilizare.