Oferim servicii complete si complexe de personalizare

Serigrafia constă în aplicarea unui strat de vopsea pe materialul pe care se imprimă printr-un șablon cu decupări acoperit cu o sită fină.

Exemple de prețuri pentru cantitatea de 100 bucăți:

- logo mic (maxim 10x10 cm) o culoare -> preț 1.16 lei + TVA/buc

- logo mare (maxim 30x30 cm) o culoare -> preț 2.00 lei + TVA/buc

- logo mic (maxim 10x10 cm) policromie -> 2.91 lei + TVA/buc

- logo mare (maxim 30x30 cm) policromie -> preț 5.12 lei + TVA/buc

Printul direct este o metodă de personalizare ce se poate executa doar pe suprafețe plane și limitează tipul de material personalizat (tricouri, cămăși, pantaloni etc.). Se poate realiza inclusiv policromie.      

Broderia este o cusătură în relief. Această metodă va face ca logo-ul dvs. să devină foarte ușor de observat și totodată durabil. Se poate folosi doar pe materiale textile.

Transferul termic constă în printarea pe hartie specială a ceea ce urmează a fi personalizat, ulterior aplicându-se la cald cu ajutorul unei prese pe produs. Metoda se împarte în:

- pentru materiale textile de culoare albă, hartie imprimată laser;

- folie colorată în masă decupată pe contur - poliflex;

- folie printata la plotter și decupată pe contur - color print.

Sublimarea permite pigmentului de culoare să treacă de pe coala pe care este imprimat pe suportul final. Metoda se folosește doar pentru tricourile din poliester.


Accept

Acest site folosește cookie și se află sub incidența legii de prelucrare a datelor cu caracter personal (GDPR). Prin apăsarea butonului ACCEPT sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre de utilizare.