Despre noi

             Oferindu-le clientilor nostri produse si servicii de calitate si in timpul promis contribuim la cresterea prestigiului acestora si deasemenea avem certitudinea ca acel client va continua relatia de afaceri inceputa cu noi.
            Printre cele mai comercializate produse se numara: tricouri, pixuri, pungi, snururi pentru ecusoane, brichete, scrumiere, sepci, umbrele, genti, rucsaci, salopete, uniforme, combinezoane, geci, halate, bocanci, manusi, truse sanitare, veste reflectorizante, banere, etc. Toate produsele vor fi personalizate in functie de preferintele clientilor si nu de putine ori noi venim cu propuneri si idei noi. Oferim serviciile de serigrafie, transfer termic, imprimare, broderie, inscriptionare, personalizare.
            Lucram cu materiale de cea mai buna calitate, produse in Romania dar si importate de la cei mai importanti producatori.
            Producem sau aducem la comanda, in conditii avantajoase: tricouri polo maneca scurta si maneca lunga, tricouri clasice maneca scurta, tricouri de dama, tricouri de copii, intr-o mare varietate de culori, densitati si in gama de marimi.
            Obiectivul nostru este sa ramanem furnizorul preferat al clientilor nostri, pentru serviciile si produsele comercializate.
            Dvs. ne faceti Cererea de Oferta iar noi va vom Oferi in functie de volumul comenzii cele mai avantajoase.


Accept

Acest site folosește cookie și se află sub incidența legii de prelucrare a datelor cu caracter personal (GDPR). Prin apăsarea butonului ACCEPT sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre de utilizare.