Colantare auto

Centru de colantare BUCURESTI

Oferim servicii de colantare auto, atat cu autocolant colorat în masă într-o varietate mare de culori, cât și cu autocolant printat în policromie și laminat.

Colantare auto per element de caroserie

Colantare masini full cu autocolant colorat in masa Oracal 970

Colantare masini full cu autocolant Orajet 3951 PRINT policromie + laminare

Alte servicii de colantare

   Decoararea pereților se face folosind autocolant special WALLART și se face utilizând orice model doriți.Pe lângă colantarea mașinilor putem oferi și servicii de colantare a podelelor, decorarea pereților, colantare cu folii de textura carbonica și colantare (+taiere) de folii magnetice. Foliile magnetice au o gamă variată de utilizare putând fi folosite atat în domeniul taximetriei (unde s-au și facut cunoscute) cât și în producția publicitară.

   Decorarea podelelor cu autocolant special numit FLOOR GRAPHICS. Este o procedura de mare efect ce va oferi podelelor dvs. un mare plus de originalitate.

   Windows Graphics este un autocolant cu perforatii. Realizat din PVC, este potrivit pentru a fi aplicat pe vitrine si/sau ferestre. Acest tip de colantare ofera o foarte buna vizibilitate datorita texturii perforate. Se poate personaliza in orice dimensiune si forma.

Pentru o ofertă de preț vă rugăm să ne trimiteți solicitarea dvs. pe adresa de mail: office@allpromotion.ro sau allpromotion01@gmail.com

Accept

Acest site folosește cookie și se află sub incidența legii de prelucrare a datelor cu caracter personal (GDPR). Prin apăsarea butonului ACCEPT sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre de utilizare.