- Vrei sa ai un job flexibil si sa iti faci programul dupa bunul plac? 

- Vrei sa iti maresti veniturile ?

- Biroul tau poate fi acasa, la terasa, in parc sau oriunde doresti.

- Noi ne ocupam de tot procesul comenzii, tu doar aduci clientii.

- Beneficiezi de un discount de pana la 10% la produsele noastre sau un comision de pana la 15% la fiecare comanda.

Colaboratorul ideal trebuie sa ia rolul in serios pentru a putea prezenta produsele catre clienti si pentru a putea obtine castiguri care sa stimuleze activitatea acestuia si sa recompenseze clientul final prin satisfactia oferita acestuia. Satisfactia clientului final se traduce prin: multumirea cu privire la produs (raport calitate /pret), multumirea cu privire la promptitudine (timp scurt intre comanda si livrare) si multumirea cu privire la servicii (comunicare eficienta, mod relaxat de lucru, politica de returnare sau inlocuire in cazul unui produs cu defect din fabricatie).

 

Pe tot parcursul colaborarii noastre, va stam la dispozitie. Asadar, daca apar intrebari sau situatii care necesita asistenta noastra, va rugam sa ne contactati in vederea gasirii raspunsurilor si solutiilor aferente. Comunicarea eficienta si transparenta duc la o colaborare de succes!

 

Nu uitati ca noi NU impunem distribuitorilor nostri o cantitate sau suma minima de comanda! Puteti sa deveniti colaboratorul nostru indiferent de puterea dumneavoastra de vanzare. In acest fel incercam sa incurajam pe oricine doreste un venit in plus sau o sursa sigura de venit, acest lucru fiind posibil fara constrangeri si fara presiuni financiare.

 

Daca domeniul vanzarilor este unul din care ti-ai dori sa faci parte, atunci nu mai sta pe ganduri si contacteaza-ne.

 

Pentru mai multe detalii , nu ezitati sa ne contactati pe adresa noastra de email: allpromotion01@gmail.com

sau la numărul de telefon 0721 855 182.

 

Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre si va uram succes in desfasurarea activitatii de distributie!

 

Accept

Acest site folosește cookie și se află sub incidența legii de prelucrare a datelor cu caracter personal (GDPR). Prin apăsarea butonului ACCEPT sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre de utilizare.