Baterie externa 5000 mAh KOBE Mareste

Baterie externa 5000 mAh KOBE

Nou

produs aflat in stoc in depozitul extern; necesita confirmare telefonica
livrare in 7-10 zile lucratoare.
necesita plata in avans pe baza unei facturi proforme.

Mai multe detalii

Pret fara TVA 61,76 lei



Pret cu TVA 73,50 lei

Descriere

Bateria externă de 5.000 mAh cu corp din plută și bambus reprezintă o opțiune ecologică și puternică pentru a vă menține dispozitivele încărcate oricând, oriunde.

Cu capacitatea sa de 5.000 mAh, vă puteți încărca dispozitivele de mai multe ori, fără să vă faceți griji cu privire la lipsa de alimentare.

Această baterie externă dispune de o ieșire USB și de tip C, permițându-vă să încărcați simultan diferite dispozitive, atât într-un mod rapid, cât și eficient.

În plus față de funcționalitatea cablată, această baterie externă este compatibilă cu dispozitivele wireless, ceea ce înseamnă că vă puteți încărca dispozitivele fără fire întortocheate.

Include un cablu de tip C pentru conectare și încărcare ușoară.

Bateria externă se prezintă într-o cutie cu design ECO, în conformitate cu accentul pus pe durabilitate și grija față de mediu.

Cu bateria externă de 5.000 mAh cu corp din plută și bambus, vă puteți menține dispozitivele încărcate și gata de utilizare, demonstrând în același timp angajamentul față de un stil de viață mai durabil.

Material: Bambus si pluta

Mod de prezentare: în cutie cu model eco

Accept

Acest site folosește cookie și se află sub incidența legii de prelucrare a datelor cu caracter personal (GDPR). Prin apăsarea butonului ACCEPT sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre de utilizare.