Manusi Depozit Frigorific Apacha Mareste

A755 - Mănușa VHR15 Spumă Nitril Cut Negru/Verde

Nou

Acest produs poate ajunge la dvs. in 5-7 zile.

Mai multe detalii

Pret fara TVA 85,26 lei



Pret cu TVA 101,46 lei

Designul inovator TPR combinat cu o căptușeală cu protecție la tăieturi Nivel D, face din această mănușă de impact o mănușă cu dexteritate, confort și protecție excepționale. Căptușeala respirabilă de calibru 15 asigură o dexteritate remarcabilă pentru purtător. Strat exterior spuma nitril pentru aderenta optima in caz de umidiatte sau mediu uscat. Un croșeu întărit pentru degetul mare, palmele căptușite la exterior și interior pentru durabilitate și confort sporit. Potrivit pentru utilizarea cu dispozitive cu ecran tactil. Conceput special pentru industria de petrol și gaze.

Caracteristici

Protectie maxima de impact folosind tehnologia TPR capsula Rezistență la tăiere de nivel F Zona palmei si a degetului mare ranforsata Banda pentru incheietura pentru utilizare sigura Protectie impotriva caldurii de contact de pana la 100°C Strat exterior spuma nitril pentru aderenta optima in caz de umidiatte sau mediu uscat. Acoperire dublă pentru durabilitate Acest simbol indica faptul ca aceste manusi pot fi folosite cu majoritatea dispozitivelor cu touchscreen Căptușeală de calibru 15 pentru dexteritate suplimentară Pungă de vânzare cu amănuntul care ajută la prezentarea pentru vânzările cu amănuntul ANSI Nivel Taiere A7 Certificare CE Marcat UKCA

Accept

Acest site folosește cookie și se află sub incidența legii de prelucrare a datelor cu caracter personal (GDPR). Prin apăsarea butonului ACCEPT sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre de utilizare.