Mănușă PU Cut Mareste

Mănușă PU Cut

Nou

Produs aflat in stoc in depozitul extern; necesita confirmare telefonica.
Livrare in 5-7 zile lucratoare.
Necesita plata in avans pe baza unei facturi proforme.

Mai multe detalii

Pret fara TVA 31,24 lei



Pret cu TVA 37,18 lei

Mănușă rezistentă la tăieturi de nivel E, de calibru 18, cu înveliș din PU, care oferă o aderență sigură în medii de manipulare uscate și ușor uleioase. O croială întărită pentru degetul mare adaugă un plus de durabilitate. Căptușeala respirabilă de calibru 18 oferă dexteritate și confort remarcabile. Potrivit pentru utilizarea cu dispozitive cu ecran tactil. Eticheta reflectorizantă sporește vizibilitatea mănușilor în condiții de lumină scăzută.

Caracteristici

Nivel E de rezistenta la taiere Căptușeală de calibru 18 pentru dexteritate suplimentară Impregnare PU pentru cresterea rezistentei la abraziune Acest simbol indica faptul ca aceste manusi pot fi folosite cu majoritatea dispozitivelor cu touchscreen Ranforsat la degetul mare pentru extra protectie si durabilitate Etichetă reflectorizantă pentru o vizibilitate îmbunătățită Impregnare in palma pentru marirea dexteritatii si a ventilatiei Certificare CE Pungă de vânzare cu amănuntul care ajută la prezentarea pentru vânzările cu amănuntul Marcat UKCA

Materiale

HPPE, Nailon, Fibra de otel

Accept

Acest site folosește cookie și se află sub incidența legii de prelucrare a datelor cu caracter personal (GDPR). Prin apăsarea butonului ACCEPT sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre de utilizare.