Pret redus! Jacheta Hi-Vis 4 in 1 Mareste

Jacheta Hi-Vis 4 in 1

Nou

livrare in 24h

Mai multe detalii

Pret fara TVA 279,52 lei

301,73 lei

-7.36%



Pret cu TVA 332,63 lei

Jachetă versatilă 4 în 1 cu design contemporan, care oferă patru combinații: ușoară la exterior , exterior cu încălzitor combinat, încălzitor pentru corp pentru purtare și încălzitor pentru corp de culoare inversă. Confortabilă și practică, jacheta este foarte adaptabilă la toate condițiile meteorologice și oferă vizibilitate deplină purtătorului în condiții de lumină scăzută. Caracteristicile includ; buzunare multiple pentru depozitare amplă, glugă pentru depozitare ușoară, cusături cu bandă pentru protecție completă împotriva vântului și la apă și acces la imprimare pentru branding corporativ.

Caracteristici:

● mai multe buzunare pentru depozitare, cusături sigilate pentru vânt și protecție și acces imprimare

● Rezistent la apa cu cusaturi sigilate care previn penetrarea apei

● Vesta interioara detasabila reversibila

● 8 buzunare

● Gluga ascunsa pentru functionalitate sporita

Țesătură Invelis Exterior : 100% Poliester, Fibra Oxford 300D, Strat superior din poliuretan, rezistent la pete. 100% poliester, 300D Oxford Weave cu un finisaj rezistent la pete, dublu acoperit cu PU 190g

Căptușeală de țesătură : 100% Poliester 60g

Informații suplimentare pentru căptușeală : Jacheta Exterioara 100% Poliester 60g

Încălzitor interior: 65% poliester, 35% bumbac 190g

Accept

Acest site folosește cookie și se află sub incidența legii de prelucrare a datelor cu caracter personal (GDPR). Prin apăsarea butonului ACCEPT sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre de utilizare.