AF50 - Combinezon Araflame Paltinum Mareste

AF50 - Combinezon Araflame Paltinum

Nou

produs aflat in stoc in depozitul extern; necesita confirmare telefonica
livrare in 5-7 zile lucratoare.
necesita plata in avans pe baza unei facturi proforme.

Mai multe detalii

Pret fara TVA 702,19 lei



Pret cu TVA 835,61 lei

Combinezonul Araflame Platinum oferă o rezistență inerentă la flacără și o protecție antistatică. Ideal pentru condiții mai reci, țesătura oferă rezistență și durabilitate deosebite în mediile cele mai dure. Caracteristicile câștigătoare includ buzunare multiple pentru depozitare sigură, bandă reflectorizantă FR și cusături triple pentru rezistenta maxima.

Caracteristici

CE-CAT III Protejeaza impotriva caldurii radiante, convective si de contact Anti-static Banda rezistentă la flacără cusuta pentru spălare industriala Mansete si gluga ajustabile pentru o fixare corecta Fermoar frontal cu două căi, din alamă durabilă, pentru acces ușor 8 buzunare Bucle statie pentru atasarea usoara a unei statii radio Calitatile naturale ingnifuge nu se vor estompa. Acces lateral rapid și ușor Talie elastică laterală pentru un confort maxim al purtătorului Teatura 50+UPF pentru a bloca 98% din razele UV Certificare CE

Țesătură Invelis Exterior :
Araflame Plus: 93% Meta-aramid, 5% Para-aramid, 2% Fibra de carbon 260g
WCI04.pngWCI21.pngWCI30.pngWCI51.pngWCI61.png

Accept

Acest site folosește cookie și se află sub incidența legii de prelucrare a datelor cu caracter personal (GDPR). Prin apăsarea butonului ACCEPT sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre de utilizare.